Vacsora menüsor

Vendégfogadó italok

Száraz fehér és rozé pezsgő
Narancs juice
Ásványvíz

Vacsora italok

Korlátlan szénsavas és mentes ásványvíz fogyasztás
borkóstoló: 0,7 dl/fő ld. fogásonként

IMG_5069

  • Alapteríték
    couvert tányérra bekészítve fűszervaj és mini péksütemény

  • Előétel
    Borókás vadpástétom rügysalátával és mustáros dresszinggel
    (Nyakas Sauvignon Blanc)

  • Leves
    Palócleves
    (Lisicza Borház: Cserszegi Fűszeres)

  • Főétel
    Vörösboros magyar tarka, zsályás knédlivel
    (Mészáros Pál Szekszárdi Kékfrankos)

  • Desszert
    Gellért tekercs
    a 100 éves Gellért Szálloda tiszteletére
    (Balla Géza: Kadarisszima)

  • Vegetáriánus menü

    Előétel
    Koktélparadicsomos saláta parmezánnal
    Leves
    Sárgarépa krémleves
    Főétel
    Zöldséges hajdinarizottó
    Desszert
    Kókuszos panna cotta passió zselével

  • Éjféli áldomás
    Tokaj Oremus Pincészet: Szamorodni 2012

  • Éjféli falatkák
    Mini töltött káposzta tejfellel