Vendégfogadó italok
Száraz fehér és rozé pezsgő Narancs juice Ásványvíz
Vacsora italok
Korlátlan szénsavas és mentes ásványvíz fogyasztás borkóstoló: 0,7 dl/fő ld. fogásonként
Alapteríték couvert tányérra bekészítve fűszervaj és mini péksütemény
Előétel Fácán terrine libamájjal, Tokaji borzselével, madársalátával mézes balzsam dresszinggel (Konyári Chardonnay 2018)
Leves Nyírségi burgonyagombócleves őzhússal (Nyakas Budai Rosé 2018)
Főétel Mangalica szűzpecsenye erdei gombákkal, baby répával, tárkonyos zöldborsó pürével és hercegnő burgonyával (Takler Bikavér)
Desszert Gesztenyés-marcipános somlói galuska (Áts Cuvée)
Éjféli áldomás Tokaj Oremus Pincészet: Szamorodni 2015
Éjféli büfé Mini töltött káposzta tejfellel és fehér kenyérrel